NEMA OPRAVDANJA

Izbacite ih iz Europe! Na stadionima šokantno veličanje ratnog zločinca...

24.11.2017 u 18:59

Bionic
Reading

Ratni zločinac Ratko Mladić, koji je na sudu u Haagu osuđen na doživotni zatvor, na utakmicama Europske lige igranima u četvrtak dobio je podršku srpskih i ruskih navijača

Navijači ruskoga Zenita iz Sankt Peterburga su za vrijeme utakmice protiv Vardara izvjesili transparent 'Ratko Mladić - srpski heroj' zbog čega ruskom klubu prijeti kazna.

U Beogradu je Partizan ugostio Young Boyse, a navijači beogradskog kluba su podigli transparent s porukom 'Nek je tvojoj majci hvala'.

Oglasili su se i navijači Crvene zvezde koja je gostovala u Bjelorusiji. Za vrijeme utakmice protiv BATE Borisova navijači Crvene zvezde su razvukli transparent s porukom '1000 doživotnih da su ti dali, častan Srbin tebe slavi'.

  • +3
Ratko Mladić u haškoj sudnici Izvor: Reuters / Autor: POOL

Europska nogometna federacija je najavila kako će kazniti klubove čiji navijači budu slavili ratnog zločinca pa Zenitu, Partizanu i Crvenoj zvezdi prijeti kazna, a za veličanje ratnog zločinca nema nikakvog opravdanja i UEFA bi trebala imati nultu toleranciju te posegnuti za najdrastičnijom kaznom - izbaciti ih iz Europe!