DA SE ATENA NE PONOVI

Iz Dinama poslali apel svojim navijačima, svjesni opasnosti: Molimo vas...

28.08.2023 u 21:27

Bionic
Reading

Pred nogometašima Dinama ovog je četvrtka (19 sati, MAXSport 1, MAXtv) uzvratna utakmica play-offa Europske lige. Modri u Pragu protiv Sparte brane prednost od 3:1

Iako je Dinamu europska jesen zajamčena, čelnici i igrači hrvatskog prvaka sasvim sigurno više bi željeli igrati u Europskoj nego Konferencijskoj ligi.

Naravno, s tim su ciljem već u zagrebačkom ogledu osigurali lijepa dva gola prednosti (op.a. pobjedom 3:1), a koje žele oplemeniti u Pragu.

Ipak, svjesni su svega što ih je snašlo, od Uefinog posebnog nadzora zbog nereda Bad Blue Boysa u Ateni, pa sada u Maksimirskoj 128 šalju dodatni apel svojim navijačima.

Naime, UEFA im je zabranila odlazak na gostovanje, baš kao što je bio slučaj i za utakmicu protiv AEK-a, ali Boysi su ipak svojevoljno odlučili otputovati u glavni grčki grad. Zato iz Dinama šalju javni apel, kojeg prenosimo u cijelosti.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Podsjećamo kako je krovna europska nogometna organizacija UEFA donijela odluku kako gostujućim navijačima neće biti dozvoljen ulazak na stadion.

Iz tog razloga upućujemo molbu i apel navijačima Dinama da se pridržavaju pravila, poštuju odluku UEFA-e i ne putuju u češku prijestolnicu.

Klub ističe svoju predanost sigurnom i pozitivnom okruženju te se zahvaljuje na razumijevanju i podršci svih svojih navijača.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport