rasprodan stadion

Iz Dinama otkrili koliko je ostalo ulaznica za Benficu: To će se prodati u par minuta...

28.02.2019 u 20:03

Bionic
Reading

Dinamo će imati podršku prepunog Maksimira u osmini finala Europske lige, potvrdio je klub na svojoj službenoj stranici. Ostalo je tek pedesetak ulaznica za prodaju u petak...

Dinamo će sljedećeg četvrtka (Arena sport 1, 18:55) igrati povijesnu utakmicu osmine finala Europske lige protiv moćne Benfice, a pritom će dobro zaraditi od prodaje ulaznica.

  • +13
Navijači od rana jutra čekaju u redu za ulaznice u Maksimiru Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Naime, iako nije bilo jeftinijih ulaznica od onih po cijeni od 120 kuna prodana je velika većina već u prvih par dana pretprodaje.

'U prodaji na Ticket pointu kod stadiona Maksimir bit će još samo ulaznice za tribinu sjever dolje! Rasprodane su ulaznice za tribine istok, zapad dolje, zapad gore i sjever gore. Online prodaja je završen,' stoji na službenoj stranici kluba.

Sve utakmice UEFA Europske lige, uključujući sve utakmice Dinama, ekskluzivno možete u HD kvaliteti gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ostalo je još pedesetak ulaznica za prodaju u petak kada se blagajne otvore u 11 sati, a vjerujemo da će biti razgrabljene tek u nekoliko minuta...

  • +31
Europska liga, uzvratna utakmica, Dinamo Zagreb - Viktoria Plzen Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL