PREŽIVIO NOĆ

Iz bolnice stigle nove dobre vijesti o Schumacheru

01.01.2014 u 11:21

Bionic
Reading

Stanje Michaela Schumachera ostalo je nepromijenjeno tijekom Novogodišnje noći, potvrdila je njegova glasnogovornica Sabine Kehm. Kaže to je dobra vijest, ali i upozorava da je još uvijek situacija kritična...

Podsjetimo, sedmerostruki F1 prvak bori se za život nakon teške nesreće na skijanju u francuskom Meribelu. Schumacher se nalazi u komi, a nakon što su u utorak stigle dobre vijesti iz bolnice u Grenobleu koje kažu da se stanje velikana nešto poboljšalo, u srijedu je potvrđeno da je preživio noć te da je stanje ostalo nepromijenjeno.

'Michaelovo zdravstveno stanje nadgledano je tijekom cijele noći i bilo je stabilno, kao što je i sada. Situacija je ostala nepromijenjena. Nemam što dodati, ali ovo je dobra vijest. Ipak, još uvijek je vrlo rano za davanje prognoza i želim naglasiti da je još uvijek kritično,' potvrdila je glasnogovornica Sabine Kehm.

U srijedu ujutro neće biti održana press konferencija u bolnici, s obzirom da su još prije najavili da će ju održavati samo ako dođe do značajnih promjena u zdravstvenom stanju pobjednika 91 F1 utrke.