KRANJSKA GORA

Ivica spreman, Feuz upitan zbog koljena

09.03.2012 u 14:14

Bionic
Reading

Ivica Kostelić se vraća u akciju u Kranjskoj Gori (subota, veleslalom) nakon što je zbog ozljede i operacije koljena izbivao gotovo mjesec dana iz Svjetskog skijaškog kupa

Pobjednik Svjetskog kupa u 2011. isprobao je stazu u Sloveniji u kojoj će krenuti po nove bodove kojima bi zadržao nadu u borbi za veliki kristalni globus.

'Na treningu je bilo dobro, kao i obično treba mi nekoliko vožnji da zagrijem koljeno i bolovi nestanu. Snijeg je tvrd', rekao je Kostelić i dodao:

'Teško je reći što možemo očekivati u subotu, jer na veleslalomskom treningu nisam postizao dobre rezultate. Nadam se da mogu osvojiti bodove - to bi bio dobar trening za nedjeljnu utrku (slalom op.a.). Očekujem nešto naših navijača, bit će ih lijepo za vidjeti.'

Inače, vodeći skijaš Svjetskog kupa, Švicarac Beat Feuz, ipak bi mogao propustiti subotnji veleslalom u Kranjskoj Gori jer stanje njegova koljena nije zadovoljavajuće.

'Tek ćemo u subotu odlučiti hoću li nastupiti. Fizioterapeuti i liječnici će reći svoje', objasnio je Feuz koji ima 115 bodova više od Austrijanca Marcela Hirschera i 207 više od našeg Ivice Kostelića.