RADOSTI U AMERICI

Ivica i Natko u kupaćima se valjali po snijegu

04.12.2012 u 10:19

Bionic
Reading

Hrvatski skijaši Natko Zrnčić-Dim i Ivica Kostelić broje posljednje dane u SAD-u gdje se nalazi cijela skijaška karavana. Nakon odrađenih nastupa hrvatski se dvojac odmara i uživa na snijegu prije povratka kući

S obzirom da je sezona tek počela te da su na rasporedu bile brze discipline, Ivica Kostelić može biti zadovoljan učinkom na sjevernoameričkoj turneji: osvajanjem 20. mjesta u spustu, 26. u superveleslalomu te 13. u veleslalomu.

Posljednje dane boravka u Americi Natko Zrnčić-Dim i Ivica Kostelić iskoristili su za uživanje u jacuzziju te 'šok terapiji' na snijegu.

'Nakon dva dosta naporna tjedna konačno malo opuštanja :) No ne zadugo. Danas još slijedi slalomski trening, pa se pakiramo i krećemo natrag u Europu. Natko ide u Zagreb na daljnje pretrage ramena, a moja ekipa ide za Val d'Isere. Želim vam uspješan radni tjedan :)', napisao je Ivica na svom profilu na Facebooku.

Sljedeća stanica Svjetskog kupa skijaša je Val d Isère gdje će se 8. i 9. prosinca voziti slalom i veleslalom, a svi ljubitelji skijanja iščekuju zagrebački slalom na Sljemenu početkom siječnja 2013. godine.