SLUČAJ MYHRER

Ivica dobio ispriku i osudio reakciju hrvatskih navijača!

09.03.2014 u 10:51

Bionic
Reading

Ivica Kostelić objavio je kako se Andre Myhrer ispričao njegovoj obitelji zbog neprimjerenih izjava na račun Gipsa, a također je osudio uvrede i prijetnje zbog kojih je švedski skijaš morao privremeno ukloniti svoju Facebook stranicu

Podsjetimo, Myhrer je nazvao Antu Kostelića idiotom zbog izuzetno zahtjevne druge vožnje slaloma u Sočiju, kojom nije uspio ovladati, a bio je jedan od glavnih kandidata za osvajanje medalje.

Reakcija hrvatskih ljubitelja skijanja bila je žestoka pa su Šveđanina obasipali uvredama i kritikama na njegovoj službenoj Facebook stranici. Ubrzo ju je Myhrer zatvorio, a Ivica je na svojoj objavio kako se Andre ipak ispričao njegovoj obitelji.

'Prije nekoliko dana primili smo ispriku od Andre Myhrera za uvredljive riječi izrečene na račun moga oca poslije olimpijskog slaloma u Sočiju. Andre je uputio ispriku poslije utrke, ali je tada nisam primio. S obzirom na dugogodišnje prijateljstvo koje nas veže, njegovu ispriku sam očekivao, a osjetio sam i veliko olakšanje kada je stigla. Andre je zaista dobar momak, ali mu je poslije razočaravajuceg rezultata u slalomu 'pobjegla' neprikladna izjava.

Kasnije sam saznao za mnogobrojne nepristojne i prijeteće komentare, što ih je Andre primio na svojem službenom Facebook profilu, a koji su mu upućeni iz Hrvatske. Zbog njih je Andre morao privremeno zatvoriti svoj profil. Takvo ponašanje na društvenim mrežama je potpuno neprihvatljivo i ne služi na čast hrvatskim navijačima. Andre propušta posljednje utrke ove sezone zbog ozljede koljena, a ja i svi časni hrvatski navijači želimo mu dobar oporavak,' stoji na službenoj Facebook stranici našeg najboljeg skijaša.