DIREKTORICA UDARA

Ivana Brkljačić ošamarila Blankinog menadžera

22.02.2010 u 17:45

Bionic
Reading

Nekadašnja reprezentativka u bacanju kladiva, a danas direktorica 'Hanžeka', posvađala se s menadžerom Blanke Vlašić, a nakon krtke, ali žučne rasprave opalila mu šamar. Harald Edletzberger nije uzvratio Ivani Brkljačić

Nakon veličanstvenog splitskog atletskog mitinga u tamošnjem hotelu Le Meridia Lav bila je pripremljena veselica, svojevrsni party za sportaše i ljude uključene u organizaciju, novinare i VIP osoblje, ali na kraju se pretvorio u obračun dvoje ljudi koji očito imaju puno toga za reći jedno drugome. Naime, Ivana Brkljačić, aktualna direktorica Hanžekovićevog memorijala, i Harald Edletzberger, danas menadžer Blanke Vlašić, a donedavno menadžer upravo zagrebačkog Grand Prix mitinga, uhvaćeni su u žestokoj svađi koja je kulminirala i podizanjem ruke.

Brkljačić je, navodno, Edletzbergera udarila prvo nogom, a onda mu zaljepila i jednu prilično zvučnu šamarčinu, nakon čega je Austrijanac krenuo pozvati policiju. Na putu do recepcije zaustavili su ga prijatelji i odgovorili od poziva i sve je zasad ostalo na tome.

S obzirom na to da je Harald Edletzberger bio čelni ovjek 'Hanžeka' punih 14 godina, a Ivana Brkljačić sada je šefica tog Grand Prix mitinga koja mu je i dala otkaz, pretpostavka je da je 'zapelo' upravo na relaciji organizacije nekog od prijašnjih 'Hanžeka'. Je li u pitanju novac ili nešto drugo, zasad nema objašnjenja. Ivana nije htjela komentirati incident, a Austrijanacje samo potvrdio da ga je sugovornica i bivša šefica pljusnula.