POVRATAK U EUROPU....

Ivan Rakitić prekida karijeru? Ovu ponudu ni on ne bi mogao odbiti

25.05.2024 u 17:26

Bionic
Reading

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac, 36-godišnji Ivan Rakitić u veljači ove godine preselio je iz Seville i posato igrač saudijskog Al Shababa. I iako je govorio da mu je u Sauadijskoj Arabiji lijepo, te da bi tamo mogao ostati i u budućnosti, španjolski mediji lansirali su 'bombu'

Nakon što je u petak postalo jasno da je Xavi bivši u Barceloni, ali i da će ga naslijediti Hansi Flick, već u subotu stižu informacije o stručnom stožeru njemačkog trenera.

Naime, pojavila se informacija da Barcelona želi dovesti jednog pomoćnog trenera u Flickov stručni štab koji perfektno govori i španjolski i njemački jezik.

Navodno je jedan od kandidata i bivši igrač Barcelone, te bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić.

Novinari AS-a navode da je Flick to tražio od uprave Barcelone, a taj čovjek bi bio glavna spona između njega i igrača. Sve uvjete zadovoljava upravo Ivan Rakitić. S time da nije ni naodmet spomenuti kako se Rakitić školuje za trenera.

Možda bi sada mogao nešto naučiti i u praksi.

'Spominje se ime Rakitića. Savršeno govori njemački i španjolski, a o njegovom prošlosti u Barceloni je sve jasno. On je u Saudijskoj Arabiji i morao bi prihvatiti manji ugovor. Nije to izgledna opcija, ali sve je moguće', navode novinari AS-a.

Rakitić je igrač Al Shababa koji igra u Saudijskoj Arabiji i jedan je od nogometaša koje je Barcelona uvrstila među svoje legende. U svojoj je karijeri za katalonski klub odigrao 310 utakmica, postigao 35 golova i dodao 42 asistencije.

S Barcelonom je 0svojio 13 trofeja, između ostalih Ligu prvaka i četiri španjolska prvenstva.