kraj sage

Ivan Perišić došao u London i postaje igrač kluba u kojem su igrali Modrić, Kranjčar, Ćorluka i Pletikosa

30.05.2022 u 10:42

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac, 33-godišnji Ivan Perišić, gotovo sigurno napušta milanski Inter. Prema napisima Fabrizija Romana, on bi već ovog ponedjeljka trebao postati igrač Tottenhama. Tijekom dana stigao je u London, gdje će obaviti liječnički pregled

Dugo se nagađalo gdje će Ivan Perišić igrati sljedeće sezone. Hoće li to biti Inter, ili ipak neki od engleskih klubova, poput Chelseaja, Newcastlea, ili pak turskog Fenerbahčea.

Na kraju je izbor pao na Tottenham, klub u kojem su igrali Luka Modrić, Niko Kranjčar, Vedran Ćorluka i Stipe Pletikosa, a u kojem ga svim silama želi trener Antonio Conte.

Svjesni su čelnici Spursa koliku vrijednost ali i iskustvo dobivaju s Perišićem, a kako mu je istekao ugovor s milanskim Crno-plavima, onda im nije bilo teško ni udovoljiti Perišićevoj želji za financijskim uvjetima.

Perišić je ovog ponedjeljka dolašao u London, obavit će liječnički pregled i staviti potpis na dvogodišnji ugovor s novim klubom.

Odlična je to vijest i za izbornika hrvatske reprezentacije Zlatka Dalića, jer imat će ovog itekako važnog igrača maksimalno koncentriranog na nogomet.

Doduše, ne sada u lipnju, u dvobojima Lige nacija, jer prije nekoliko dana, u utakmici zadnjeg kola Serie A, protiv Sampdorije, Perišić se ozlijedio.