ČEKA SE POTVRDA

Novi preokret u slučaju Ivana Perišića. U igru ušao moćni engleski klub, ali novac nije u prvom planu nego...

27.05.2022 u 17:02

Bionic
Reading

Nedavno je Inter je povećao ponudu za novi ugovor Ivanu Perišiću, ali nije od hrvatskog reprezentativca dobio jasan odgovor hoće doći do nastavka suradnje, Uz brojne klubove u borbu za Perišićeve usluge ubacio se i Tottenham

Perišić je ove sezone bio jedan od ključnih igrača u osvajanju talijanskog kupa, drugog mjesta u prvenstvu i plasmanu u osminu finala Lige prvaka. Perišićev ugovor s Interom ističe 30. lipnja i tada će moći napustiti klub kao slobodan igrač, bez odštete.

Ješka je to za koju su se primili brojni veliki klubovi. Tako su se do sada spominjali redom Newcastle United, Chelsea i Juventus, koji je u igru ušao nakon što ga je Perišić s dva gola 'pokopao' u finalu talijanskog kupa. Inter je uzvratio dizanjem svoje ponude. Kako su javili talijanski mediji Perišiću je ponuđena plaća od pet milijuna eura godišnje (sadašnja je 4,5 milijuna) koja bi s bonusima narasla do šest milijuna, a to je jednako svoti koju nudi i Juve.

Sastanak Perišićevog menadžera s vodstvom Intera trajao je oko sat vremena, a po izlasku novinari su ga pitali hoće li Perišić potpisati novi ugovor. Odgovor menadžera bio je: 'Vidjet ćemo'.

Najnovije informacije donosi respektabilni i pouzdani novinar Fabrizio Romano koji navodi da ga u svoje redove želi dovesti i Tottenham kojeg vodi Ivanov bivši trener Antonio Conte.

  • +5
Ivan Perišić Inter Milano ozljeda Izvor: Profimedia / Autor: LaPresse / ddp USA / Profimedia

Onim činjenice da bi igrao za čovjeka koji zna kada ga i kako koristiti u dovođenju odluke Perišiću bi mogla pomoći i platežna moć Engleza, koja je veća nego talijanska. Conte na raspolaganju ima budžet od 150 milijuna eura, pa se Perišićeva potraživanja lako mogu pokriti.

Romano tvrdi kako Perišić još samo čeka potvrdu da Conte sigurno ostaje trener Tottenhama.