I TO 17-GODIŠNJAKINJE

Ivan Klasnić priveden zbog sumnji za silovanje?

28.10.2010 u 08:59

Bionic
Reading

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac, trenutno igrač Boltona, priveden je zbog sumnje da je silovao 17-godišnjakinju

Prema pisanju njemačkog Bilda, Ivan Klasnić je u ponedjeljak oko 5 sati ujutro u Manchesteru navodno sudjelovao u silovanju 17-godišnjakinje, nakon čega je uhićen i ispitan.

Isti izvor navodi da je Ivan Klasnić pušten uz jamčevinu te da će se braniti sa slobode, a kako u srijedu nije bio dostupan medijima, priopćenje će danas poslati preko hrvatskog konzulata.

Bivši hrvatski reprezentativac započeo je profesionalnu karijeru u St. Pauliju, u kojem je bio do 2001. godine. Potom se preselio u Bremen i s Werderom stigao do naslova njemačkog prvaka 2004. godine.

U siječnju 2007. transplantiran mu je majčin bubreg zbog bolesti. Kako ga je Ivanov organizam odbacio, obavljena je druga operacija, a donor je bio njegov brat. Nakon pola godine oporavka Klasnić se vratio na nogometne terene te se izborio za mjesto u Bilićevom sastavu na Euru u Austriji i Švicarskoj 2008. godine. Postigao je i dva gola na tom prvenstvu, a posebno je upečatljiv onaj Turskoj u 119. minuti.

U ljeto 2008, nakon sedam godina, napustio je Werder, potpisao za francuski Nantes, ali i otišao na posudbu u Bolton. Dobre igre u Premiershipu natjerale su trenera Boltona da ga i otkupi.

Nakon zdravstvenih problema, obitelj Klasnić imala je velikih neugodnosti prije nekoliko mjeseci, nakon pljačke kuće u Hamburgu, i to u vrijeme dok je u njoj bila Ivanova supruga Patricia.