SUDAR U PULI

Istra 1961 povela, Zadar zasluženo izjednačio

08.11.2014 u 10:51

Bionic
Reading

U subotu svoju utakmicu 15. kola MAXtv Prve lige na stadionu Aldo Drosina igraju Istra 1961 i Zadar od 15 sati (Arenasport)

Istra 1961 - Zadar 1:1

86' - 1:1 - GOOOL - prizemni ubačaj s lijeve strane, na prvoj vratnici loptu je primio Buljat, oslobodio se čuvara i iz teške situacije pogodio
68'- 1:0 - GOOOL - igra se otvoreno, a nakon lijepog duplog pasa Radonjić je izbio pred suaprničkog vratar i smireno pogodio
50' - Zadar je ušao bolje u nastavak, opet je najopasniji Terkeš, ali nije precizan

42' - uzbudljivo u završnici, prvo Terkeš za goste nije iskoristio zicer, odnosno obranio mu je domaći vratar, a zatim je Istra 1961 juzvratila sjajnim udarcem kojeg je skinuo Matković
33' - nakon sramežljivih napada Puljana uzvratio je opasno Terkeš, iz okreta je pucao s 14 metara, ali je domaći vratar izbio u korner
23' - udarac Čirjaka iz daljine, snažno, ali zamalo neprecizno, Zadar je pokazao zube
15' - nema izglednih prilika, Istra ima terensku inicijativu, ali zasad gostujuća obrana s lakoćom otklanja sve pokušaje
1' - utakmica je počela, pogrdno skandiranje s tribina protiv HNS-a

-----------------------------------------------------------------

U zadnjem prvenstvenom ogledu Istre protiv Lokomotive, na stranicama Dvoznaka ste mogli pročitati prognozu koja vam savjetuje okladu na više od 2,5 gola. Uz sve argumente zašto bi mogli gledati golijadu, postojao je i onaj crv sumnje 'za svaki prijelaz su potrebna najmanje tri gola na utakmici'. Nije bilo problema, palo ih je šest...

Kako i gdje gledati MAXtv Prvu ligu?

Sve utakmice MAXtv Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport), a prijenosi će biti dostupni i putem PPV i MAXtv To Go usluge te na pay per view online servisu match.tportal.hr.
Članovi communityja Tribina.hr imat će prilike prijenose utakmica pratiti u sklopu tog community portala. Više informacija potražite OVDJE.

Treći put u posljednje četiri utakmice ta dva kluba su odigrala utakmicu s 'prijelazom' pa ne čudi nezadovoljstvo navijača Istre i prijetnje upućene prema igračima i vodstvu kluba. Možda bi se bunili i navijači Lokomotive, ali takvih baš i nije zabilježeno previše.

Kako god bilo, u Puli život teče dalje nakon takvog tragikomičnog poraza. Bodovi su danas imperativ, no problema ne manjka.

'Nećemo biti kompletni, teren će biti loš kao i vrijeme, a Zadar je nezgodan suparnik. No, svaka čast svima, mi moramo dobiti Zadar', poručio je trener Pamić.

Danas neće biti kartoniranih Drevena i Blagojevića, kao ni ozlijeđenog Zvonka Pamića.

'Vidjet ću što ću učiniti, sigurno je samo da sustav igre nećemo mijenjati. Na gol će oporavljeni Brkić, u sredini imamo više opcija', zaključio je domaći strateg.

Za kraj treba dodati kako dres Iste više neće nositi stoper Luka Vučko koji je dogovorio sporazuman raskid ugovora. Navodno su razlog njegove česte ozljede...


Zadar je protiv Hajduka pokušao igrati, no nije ima baš išlo. Splićani su bili raspoloženi, a i sudac im je možda malo pomogao dosudivši kazneni udarac iz kojeg su povećali prednost na 2:0. Kako god, momčad Ćire Blaževića nije pošteno zapucala na gol Hajduka pa se bodovima nije niti mogla nadati. U Puli su očekivanja ipak nešto drugačija.

'Nama su bodovi neophodni, tražimo ih već pet kola. A, meni će danas nedostajati šest standardnih igrača. Istrčat ćemo s njih 11, no s kojih to ni ja još ne znam. Kako sve skupa izgleda, bio bi zadovoljan i s bodom', priznao je Ćiro.

Otkrio je tek da će u vrh napada Terkeš, jer zbog ozljeda nema Šimunca i Solomona. Na lijevi bok bi trebao Čirjak umjesto Hrgovića, a nema ni Ješea. Od ranije su out stoperi Šimurina i Jerbić.

Po najavljenom sastavu, biti će ovo radnička momčad koja se neće libiti stajati iza lopte i strpljivo čekati priliku iz kontri, prije svega preko Pešića i Terkeša. Budu li vremenski uvjeti loši, moglo bi im to pogodovati.

Za sve koji u novoj sezoni žele uživati u još više sportskih sadržaja, tu su MAXtv Sportski paket i Sportski plus paket.