TO NIJE SLUČAJNO

Ispovijest prve žrtve 'ljudoždera'

23.04.2013 u 13:48

Bionic
Reading

Nogometni svijet i dalje bruji o nevjerojatnom potezu urugvajskog nogometaša iz Liverpoola, Luisa Suareza, koji je u nedjeljnom ogledu protiv Chelseaja ugrizao suparnika Branislava Ivanovića u ruku...

Nastavljen je time niz luđačkih reakcija Suareza kojem isto tako nije prvi put da je ugrizao suparničkog igrača. U studenome 2010. godine, dok je još bio igrač Ajaxa, ugrizao je u derbi ogledu protiv PSV-a Otmana Bakkala. Za Guardian se Bakkal prisjetio tog nemilog događaja.

'Nevjerojatno, što drugo mogu reći? Vidio sam što je napravio Ivanoviću, a jako dobro znam i što je napravio meni. Ja nemam riječi kojima se to može opisati,' rekao je Bakkal i nastavio:

'Onda, kada se meni to dogodilo, mislio sam da je reagirao impulzivno, da se nekako slučajno dogodilo. Ali, dva puta. Tu nema slučaja. Ja ne znam jel' on toliko gorljivo želi pobijediti, pa radi svakakve druge stvari samo da bi isprovocirao suparnika. Ne, iskreno mislim da nema normalnog objašnjenja.'


Inače, Liverpool je svog nogometaša zbog ugriza Ivanovića kaznio sa 300.000 engleskih funti, a cjelokupni će iznos biti proslijeđen Grupi koja podržava obitelji tragedije na Hillsboroughu, iako je dotična Grupa nevoljko primila takvu pomoć zbog svega što je prethodilo.

Suarez je ugrizao Ivanovića