OŠTRI SRBIJANSKI MEDIJI

'Iskompleksirani, grubi, prljavi i divlji Hrvati'

20.01.2012 u 08:06

Bionic
Reading

Srbijanski mediji velik dio prostora posvetili su pobjedi svoje vaterpolske reprezentacije protiv Hrvatske, a o igri Rudićevih izabranika nisu imali lijepih riječi

Mondo piše kako je Srbija svladala grube Hrvate koji se tijekom utakmice nisu ponašali sportski, a izdvajaju se situacije kada su Barač odnosno Dobud udarili Udovičića i Filipovića

B92 donosi još ružniji naslov u kojem tvrdi kako su dobili 'prljave' Hrvate. Njihov autor tvrdi kako su ovim bodovima najvjerojatnije osigurali prvo mjesto u skupini. Za Hrvatsku piše kako su njezini igrači svoje komplekse htjeli zaliječiti grubom igrom.

Sportski žurnal navodi kako je Srbija potopila Hrvate koji su se isticali divljačkim prekršajima. Također se izdvaja kako je njihova momčad sada na korak do izravnog plasmana u polufinale.

Alo donosi naslov 'Krvava pobjeda' i kako su europski prvaci Hrvati poslani na dno bazena. Tvrdi se kako je Hrvatskoj poraz teško pao i da su šakama pokušali isprovocirati srpske vaterpoliste.

Kurir je izašao s naslovom 'Srbija bolja od Hrvatske', a u tekstu stoji kako je Rudićeva selekcija bila nedovoljno jaka za njihove igrače te se na kraju ističe kako je završnicu obilježila gruba igra Hrvata.