MATERAZZI NA BALOTELLIJA

Interovci pobjedu proslavili međusobnom tučnjavom

21.04.2010 u 11:19

Bionic
Reading

Iako je Inter u utorak uspio svladati, po mišljenju mnogih, najbolju svjetsku momčad s velikih 3:1, ni taj uspjeh nije bio dovoljan da Mario Balotelli sretan napusti travnjak stadiona Giuseppe Meazza. Talijan ganskih korijena bacio je dres Intera, a po ulasku u tunel fizički ga je napao Marco Materazzi

Glavni je krivac za cijeli slučaj koji je sasvim sigurno zasjenio veliku pobjedu Intera nad Barcelonom Mario Balotelli. On je, naime, nakon utakmice bacio dres, nezadovoljan što je u igru ušao tek u 75. minuti. Revoltiran takvim postupkom suigrača, koji očito živcira i sve ostale interovce, prvi je u tunelu reagirao Marco Materazzi.

'Vidio sam kako je Marco Materazzi napao Marija Balotellija u tunelu na putu u svlačionicu', 'prijavio' je slučaj bivši Interov igrač, a sada član Barcelone, Zlatan Ibrahimović.

'Nije to bilo lijepo vidjeti. Materazzi ga je fizički napao, meni je to bilo nezamislivo. Da je mene tako napao, sigurno mu ne bih ostao dužan, sredio bih ga iste sekunde. Materazziju se je očito zamračilo i u svlačionici se nismo mogli načuditi njegovom ispadu. Ustvari, nakon utakmice više smo pričali o tom incidentu nego o svom porazu. Nakon ovakve pobjede, nepojmljivo je da igrači ne slave, već da se međusobno tuku i da najstariji lovi 20-godišnjeg Balotellija', zaključio je Ibrahimović pred talijanskim novinarima.

Naravno, Ibrine su riječi potpuno točne, ali i pomalo provokativne jer njima će sigurno izazvati reakciju Balotellija koji bi mogao još malo zakomplicirati stanje u Interovoj svlačionici.