ivan odlazi?

Inter na velikim mukama: Perišića će jako teško uspjeti zadržati!

17.05.2017 u 09:54

Bionic
Reading

Talijanski dnevnik Gazzetta dello Sport tvrdi da su za usluge Ivana Perišića zainteresirani Manchester United i PSG te da će Interu biti jako teško zadržati hrvatskog reprezentativca ovog ljeta...

Naš 28-godišnji krilni napadač utrpao je deset golova ove sezone u Seriji A te imao nekoliko solidnih nastupa, ali Interova igra potpuno se raspala u posljednjim kolima i vrlo vjerojatno će sezonu završiti na slabom osmom mjestu Serie A, na užas plavo-crnih navijača.

Jasno je da će trener Stefano Pioli morati napustiti klub, ali s njim i mnogi igrači, jer očito je da ova momčad ne funkcionira. Interu bi ipak dobro došao Ivan Perišić i sljedeće sezone, no talijanska Gazzetta dello Sport tvrdi da će ga biti jako teško zadržati.

Naime, sportski direktor Piero Ausilio za njega je dobio upite od dva izuzetno bogata kluba, PSG-a i Manchester Uniteda. Navodno ga i Emery i Mourinho itekako žele u svojim redovima i skupo će ga platiti, a predstavnici ovih klubova već su zatražili razgovor na ovu temu s Ausilijom.

Inter se neće samo tako odreći Perišića i traži za njega između 55 i 60 milijuna eura, što je vjerojatno malo i iznad trenutne vrijednosti našeg igrača, no ne bi bilo iznenađenje da netko ipak plati tu svotu za Ivana ili da se sljedećih mjeseci nađe kompromis kako bi otišao iz Milana...