počelo je...

Imamo i prvu odgodu utakmice u novoj sezoni Hrvatski Telekom Prve lige; Dinamo ovog ljeta neće igrati protiv Istre

30.07.2021 u 21:05

Bionic
Reading

Zbog priprema za nastup u uzvratnoj utakmici 3. pretkola Lige prvaka protiv poljske Legije Dinamo je zatražio i dobio odgodu dvoboja 4. kola Hrvatski Telekom Prve lige protiv Istre 1961 koji se trebao igrati u nedjelju 8. kolovoza

'Sukladno odluci Povjerenika za natjecanje Hrvatski Telekom Prve lige, a na zahtjev GNK Dinamo sukladno članku 4. Propozicija natjecanja, zbog priprema za nastup u uzvratnoj utakmici 3. kola kvalifikacija za UEFA Ligu prvaka odgođena je utakmica 4. kola Hrvatski Telekom Prve lige NK Istra 1961 - GNK Dinamo. Novi termin odigravanja ove utakmice bit će dogovoren naknadno', objavljeno je na službenoj stranici Dinama.

Novi će termin odigravanja ove utakmice biti dogovoren kasnije, no za sada je najrealnije da bi se mogla odigrati tek na proljeće, u slučaju da Dinamo tada bude bez obaveza u europskim natjecanjima.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Dinamo je eliminacijom ciparske Omonije osigurao europska natjecanja, a ovisno o rezultatu protiv Legije bit će to ili Liga prvaka ili Europska liga. Ako 'modri' ispadnu od Legije idu u doigravanje za Europsku ligu, a ako kojim slučajem izgube u tom doigravanju čeka ih jedna od skupina Konferencijske lige.