SuperSport HNL

Igra se samo jedna utakmica SuperSport HNL-a; evo gdje gledati Varaždin i Rudeš

12.08.2023 u 13:24

Bionic
Reading

Subota nam nudi samo jednu utakmicu 4. kola SuperSport HNL-a, sraz Varaždina i Rudeša (MAXSport, MAXtv, 20 sati)

Zbog nastupa u Europi odgođene su za danas predviđene utakmice 4. kola SuperSport HNL-a između Gorice i Rijeke te Lokomotive i Dinama. Zato je subotnji program domaćeg prvenstva ostao na samo jednoj utakmici, onoj Varaždina i Rudeša (MAXSport, MAXtv, 20 sati) u kojoj će obje momčadi loviti prvu pobjedu u sezoni.

VARAŽDIN - RUDEŠ (MAXSport, MAXtv, 20 sati)

Varaždinci su u novu sezonu krenuli s tri remija, prvo su odigrali 1:1 u gostima kod Gorice, potom 2:2 doma sa Slaven Belupom, a u prošlom su kolu remizirali 3:3 u gostima kod Lokomotive u Kranjčevićevoj.

Da, efikasni su Varaždinci, šest golova u prva četiri kola, a čak četiri gola zabio je Fran Brodić koji s Mijom Caktašem u ovom trenutku dijeli prvo mjesto najefikasnijih napadača SuperSport HNL-a.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

'Nakon tri remija, vrijeme je za pobjedu iako neće biti lako. Iz kola u kolo Rudeš izgleda sve bolje. Protiv Osijeka su vodili 3:0, a Slaven Belupo su nadigrali, no nedostaje je im iskustva naročito u prekidima. Moramo vrlo ozbiljno shvatiti taj susret. Osobno sam vrlo zadovoljan jer smo neporaženi, ovo je najbolji ulazak Varaždina u sezonu otkako se vratio u najviši rang', kazao je uoči današnje utakmice trener Varaždina Mario Kovačević.

Rudeš s druge strane još čeka na prvu pobjedu. Momčad Roberta Prosinečkog upisala je tri startna poraza. Prvo na Rujevici od Rijeke 4:0, potom 4:3 od Osijeka u Kranjčevićevoj te u posljednjem kolu 3:2 u Koprivnici od Slaven Belupa.

Zabija Rudeš redovito, ali obrana je porozna, previše je pogrešaka...

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

'Tri kola su prošla, a mi i dalje nemamo bodova. Pokazali smo svima da možemo igrati protiv svakoga, da nam igra ima 'glavu i rep'. To nam daje dodatni motiv i optimizam, da sad ispravimo sve, da se iskupimo i dođemo do prvih bodova', kazao je jedan od ključnih igrača Rudeša Aleksa Latković te zaključio:

'Protiv Osijeka i Slaven Belupa igrali smo jako dobro, zabijali golove. Nažalost, svaki mali pad koncentracije protivnička ekipa kazni. Te neke stvari moramo ispravljati, dobre moramo nastaviti ponavljati i tako ići iz utakmice u utakmicu. Mislim da je samo pitanje vremena kada ćemo ući u dobru seriju.'

>> više statistike pronađite OVDJE

Standings provided by Sofascore