nisu imali milosti

Trener Hajduka Ivan Leko doznao katastrofalnu vijest; potvrđene su najcrnje prognoze

12.08.2023 u 12:11

Bionic
Reading

Disciplinska komisija Hrvatskog nogometnog saveza odbila je žalbu trenera Hajduka Ivana Leke te mu potvrdila suspenziju na pet utakmica u SuperSport HNL-u ili SuperSport Kupu

'Glavni trener Hajduka, Ivan Leko, kažnjen je temeljen članka 52. Disciplinskog pravilnika HNS-a zabranom obavljanja funkcije na pet (5) prvenstvenih ili kup utakmica i novčanom kaznom u iznosu od 2500 eura zbog psovanja i vrijeđanja glavnog suca utakmice, uslijed čega je i bio isključen', objavio je HNS odluku Disciplinske komisije još 24. srpnja.

Podsjetimo, trener Hajduka Ivan Leko je na utakmici SuperSport Superkupa isključen zbog prigovora, psovanja glavnog suca Darija Bela i ulaženja u teren.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Leko se na tu kaznu žalio, ali je žalba sad odbijena te suspenzija stupa na snagu ovog vikenda te će momčad Hajduka na utakmici protiv Slaven Belupa (nedjelja, 13. kolovoza, 21.05 sati, MAXSport, MAXtv) voditi Lekin pomoćnik Adnan Čustović.

Težak je ovo udarac za Hajduk jer Leke u SuperSport HNL-u neće biti na klupi 'bilih' sve do 23. rujna. Uz sutrašnji susret protiv Slaven Belupa Leko će propustiti utakmice s Rudešom, Varaždinom, Istrom 1961 i Goricom.

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport
  • +55
Dinamo - Hajduk; SuperSport Superkup Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL
Standings provided by Sofascore