izbjegao pitanje o pojačanjima

Igor Tudor uoči posljednjeg kola HT Prve lige ustvrdio da će Hajduk nezasluženo biti peti, a osvrnuo se i na svoju budućnost u klubu

24.07.2020 u 21:26

Bionic
Reading

Igor Tudor najavio je susret s Interom iz Zaprešića, te se osvrnuo na stanje u Hajduku i svoju budućnost u klubu

Hajduk će u subotu u 18:55 gostovati kod Intera u Zaprešiću, no ta utakmica će biti samo odrađivanje zadnjeg kola. Inter već neko vrijeme zna da će iduće sezone igrati u 2. HNL, dok je Hajduk zacementiran na petom mjestu HT Prve lige. Igor Tudor najavio je pobjedu za kraj sezone.

'Momčad sam dobro vidio na treninzima. Igrači su fokusirani na ono što je njihov posao. Dolazimo iz dvije dobre utakmice protiv Dinama i Rijeke. Protiv Rijeke je utakmica mogla otići i u drugu stranu. Želim prvenstvo zaključiti na dobar način, ako je moguće pobjedom', rekao je Tudor u najavi utakmice, a nije moglo proći ni bez pitanja o njegovoj budućnosti:

'Ne pratim novine pa nemam informacije. Imam stvari koje mi kažu ljudi unutar kluba. Moj je jedini fokus na utakmici s Interom. Ekipu sam vidio dosta dobro. Ići ćemo sa standardizacijom. Nema Čoline koji je dobio nezgodan udarac, ostali su spremni', rekao je Tudor.

Dobar dio javnosti očekuje da će Tudor ipak ostati bez posla jer je peto mjesto za Hajduk ipak neuspjeh. Možda baš zato trener 'bijelih' nije odgovorio na pitanje ima li momčad kvalitetu da, uz Diamantakosa i još neko pojačanje, ostvari dobre rezultate u idućoj sezoni.

'Ima vremena za to pitanje', kratak je bio Tudor koji je dodao tek da će zadnja utakmica biti priprema za iduću sezonu.

Za kraj je ipak ponudio kakvo takvo opravdanje za rezultate Hajduka.

'Priča nakon korone, ne samo u HT Prvoj ligi, nego u svim ligama, je specifična. Pratim u Italiji, kao da Juve nije dobar... Osvojit će prvenstvo jer su drugi loši. Svi su isti. Nisu na nivou na kojem bi trebali biti. Usudio bih se reći, ako gledamo utakmice s Lokomotivom, Osijekom, pa Rijeku, tri boda su odlučena s prekidima. Da je bilo drugačije, pričalo bi se na drugi način, ali to je sve dio igre. Hajduk će završiti na mjestu gdje ne pripada', zaključio je Tudor.