KRAJ LJUBAVI?

Igor Tudor ovo sigurno nije očekivao; pobuna u svlačionici i krizni sastanak na kojem će on biti glavna tema

01.08.2022 u 19:15

Bionic
Reading

Igor Tudor možda neće dugo biti na klupi Olympique Marseillea, jer je ušao u sukob s igračima, a to nikako nije dobro za hrvatskog stručnjaka

Ovaj 44-godišnji trener potpisao je ugovor s francuskim velikanom do ljeta 2024., ali tko zna hoće li ga odraditi do kraja. Sezona još nije počela, a već su krenuli problemi.

Prema pisanju francuskih medija pojedinim igračima ne sviđaju se tiranske metode Tudora na treningu. Izvan terena je sve u redu, ali kada je u pitanju nogomet, hrvatski trener postaje druga osoba, ona koja nije sjela zvijezdama Marseillea.

Prema nekim navodima, Tudor voli podići glas, unijeti se u lice igračima, a od onih koji su to osjetili su Gerson, Cengiz Ünder, Jordan Amavi…

Kapetan Dmitri Payet zatražio je razgovor s predsjednikom kluba, a tema bi trebala biti upravo trener Tudor i njegove 'loše pedagoške mjere'.

Uglavnom, u prvom kolu prvenstva (nedjelja) Marseille dočekuje Reims, a Tudor je suočen s pobunom u svlačionici. Lošoj atmosferi nisu pridonijeli brojni porazi na pripremama te zvižduci navijača koji nisu zadovoljni s onime što su vidjeli.