nije zbog novca

Igor Tudor opet je tema u Francuskoj; doznaje se razlog zašto je odbio velikana

15.09.2023 u 08:33

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni stručnjak Igor Tudor, nakon što je napustio klupu Marseillea, navodno je odbio novi posao u Francuskoj

Kako piše tiražni L'Equipe Igor Tudor dobio je ponudu da preuzme klub iz Kneževine Monako, ali kako se doznaje zahvalio se na ponudi. Razlog? To je napravio iz poštovanja prema svom prošlom bivšem Olympiqueu iz Marseillea te naravno njihovim strastvenim navijačima.

>> Igor Tudor o razlozima odlaska iz Marseilla: Imao sam besane noći

Dakle, nije bio u pitanju novac niti pojačanja koja bi možda želio, nego navodno nije ni otišao na pregovore. A tek naknadno se to sve saznalo…

Naime, Monaco je nakon otkaza belgijskom stručnjaku Philippeu Clementu tražio rješenje na klupi i navodno im je prvi izbor bio upravo – Tudor.

I po odlasku iz Marseillea Tudor je naglasio kako odlazi 'iz privatnih i profesionalnih razloga', održao je govor igračiam te kasnije još dodao:

'Nisam potpisao ni za jedan drugi klub i nemam nikakvih negativnih osjećaja prema bilo kome. Kada radite u Marseilleu jednu godinu, to je kao da radite dvije-tri godine negdje drugdje. Dao sam sve od sebe', kazao je između ostalog dodavši:

'Klub ima odlične temelje za budućnost i nadam se da će uskoro stizati trofeji na Velodrome.'

Kad je Tudor odbio Monaco čelnici kluba morali su se zadovoljiti drugim rješenjem tj. austrijskim trenerom Adolfom Hütterom.

No, koliko ima istine u tome možda jednoga dana kaže i sam Tudor. Zasad je sve u sferi glasina, ali izvor iz Monaca upravo sve ovo potvrdio je novinaru L'Equipea.

Standings provided by Sofascore