Le Classique

Igor Tudor oglasio se nakon poraza od PSG-a, a posebno je komentirao situaciju koja je prelomila utakmicu

17.10.2022 u 09:13

Bionic
Reading

PSG je na Parku prinčeva u najvećem francuskom derbiju pobijedio Olympique Marseille 1:0. Trener Marseillea Igor Tudor nakon poraza nije očajavao, ali imao je što za reći u vezi suđenja...

'Za mene je ovo bila dobra utakmica. Izuzmemo li prve minute igrali smo prema našem planu. Mogli smo primiti više golova, ali i zabiti. Utakmica je mogla završiti i 4:4 ili 5:5. Bila je to dobra utakmica za gledati...', kazao je trener Marseillea Igor Tudor nakon utakmice.

PSG je zabio u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena, strijelac je bio Neymar.

'Kada igrate protiv tri možda i najbolja napadača na svijetu normalno je da će doći do gol-prilika. Moj je osjećaj da smo odigrali dobru utakmicu, ali možemo i bolje. Pokazali smo previše respekta prema njima, ponekad nismo bili u ritmu i ponekad smo previše razmišljali. Doći ovdje i igrati protiv ove momčadi je sjajno iskustvo i nadam se da ćemo iz toga učiti', analizirao je Tudor koji je komentirao i crveni karton kojeg je u 72. minuti dobio njegov igrač Gigot:

  • +26
PSG - Marseille, 16.10.2022. Izvor: EPA / Autor: Julien de Rosa

'U drugom smo dijelu morali jako pritiskati. Nažalost, taj crveni karton je obilježio kraj utakmice. Je li crveni karton bio opravdan? Nisam vidio situaciju, ali rečeno mi je da nije dotaknuo Neymara. Ako je dan crveni karton zbog kontakta, to je normalno, ali ako je sankcionirana namjera, to je pogreška', zaključio je Tudor.

Bio je ovo drugi uzastopni prvenstveni poraz Marseillea koji je sad, nakon 11 odigranih kola, pao na četvrto mjesto prvenstvene ljestvice s 23 osvojena boda.

Standings provided by Sofascore