zbunjena zvijezda

Kylian Mbappe napokon se oglasio; evo što je istina o njegovom odlasku iz PSG-a već u siječnju!

17.10.2022 u 07:53

Bionic
Reading

Napadač Paris Saint-Germaina i francuske nogometne reprezentacije Kylian Mbappe opovrgao je u nedjelju medijske napise o njegovoj želji da već u siječnju napusti Pariz izjavivši da je bio iznenađen kad je pročitao te vijesti

Zaista je senzacionalno odjeknula vijest kako Kylian Mbappe želi što prije napustiti klub. Stoga se čekalo da se oglasi na tu temu.

'Nisam tražio odlazak u siječnju', rekao je Mbappe novinarima nakon što je njegova momčad u nedjelju s 1-0 svladala Olimpique Marseille u prvenstvenom derbiju.

'Informaciju koja je objavljena taj dan nisam razumio. Ni na koji način, izravno ili neizravno, nisam povezan s tom informacijom', izjavio je Mbappe.

Nekoliko je francuskih medija prošli utorak objavilo da je napadaču dosta neispunjenih obećanja od predsjednika PSG-a Nassera Al-Khelaifija te da želi napustiti francuski glavni grad što je prije moguće.

'Bio sam šokiran tom viješću, kao i svi drugi. Ljudi možda misle da sam ja u to uključen, ali uopće nisam', dodao je Mbappe.

'Drijemao sam, moji najbliži su bili na utakmici mog mlađeg brata. Svi smo bili zatečeni kad smo saznali. Poslije smo se s tim morali pozabaviti, a mene je čekala utakmica (u Ligi prvaka protiv Benfice). Samo sam želio reći da je to potpuna izmišljotina i da sam ovdje vrlo sretan.'

Tijekom prošle sezone činilo se da će Mbappe dres PSG-a zamijeniti onim Real Madrida, ali je 23-godišnjak u svibnju potpisao novi ugovor koji ga za prvaka Francuske veže do ljeta 2025.