pohvalio igrače

Igor Tudor otvoreno o sezoni u Veroni, a na pitanje što im nedostaje mnoge iznenadio svojim odgovorom

09.05.2022 u 13:25

Bionic
Reading

Hrvatski trener Igor Tudor ponosan je na sve što je napravio od dolaska u Veronu i što su napravili njegovi nogometaši tijekom aktualne sezone talijanske Serie A

U posljednjem susretu Verona je povela protiv lidera AC Milana 1:0 na domaćem terenu, ali je do kraja utakmice primila tri gola i izgubila. No, Verona je i dalje na odličnom devetom mjestu ljestvice, s tim da vrijedi podsjetiti kako je klub hrvatski strateg preuzeo dok je bio u donjem domu ljestvice.

Naravno, svi su svjesni kako bi Veroni trebalo puno novaca i nekoliko zvučnih pojačanja ako se žele nositi s najboljima. No, Tudor ima svoje viđenje:

'Veroni u ovom trenutku ništa ne nedostaje i klub iza sebe ima nevjerojatnu sezonu. O tome govori uistinu velikih 52 boda', rekao je Tudor, koji je svojom iskrenošću i skromnošću mnoge iznenadio, dodavši.

Na svakom treningu i na svakoj utakmici dečki su davali sve od sebe. To se na kraju vratilo u vidu sjajnih rezultata i svi moramo biti zadovoljni onim što je Verona pokazala. I posebno bi pritom apostrofirao brojne utakmice protiv velikih momčadi u kojima smo izgledali sjajno.'

Unatoč porazu od AC Milana hrvatski trener je bio zadovoljan i s tih 90 minuta.

'Vodili smo, stvarali prilike i prijetili vodećoj momčadi na ljestvici. Trudili smo se do kraja, ali ovaj put nismo uspjeli', komentirao je Tudor.

Do kraja sezone Veroni slijedi domaća utakmica protiv Torina te za kraj gostovanje kod Lazija.

Standings provided by SofaScore LiveScore