zvučno pojačanje

Igor Tudor dovodi posrnulu zvijezdu Manchester Uniteda; sad je napokon jasno da hrvatski stoper mora napustiti Marseille

23.08.2022 u 15:36

Bionic
Reading

Engleski mediji tvrde kako su Manchester United i Marseille sve dogovorili te stoper Eric Bailly (28) stiže na jednogodišnju posudbu na Velodrome. Bjelokošćanin je u ljeto 2016. godine stigao na Old Trafford u transferu vrijednom 40 milijuna eura, ali nije opravdao očekivanja

Eric Bailly (28) nije se naigrao na Old Traffordu, od 2016. godine ovaj je stoper sakupio samo 113 utakmica. Sasjekle su ga ozljede, a 2019. godine je operirao koljeno nakon čega više jednostavno nije mogao izboriti mjesto standardnog prvotimca 'crvenih vragova'.

Dugo je United pokušavao 'utopiti' Baillyja, no zainteresiranih klubova jednostavno nije bilo.

No, sada se ukazao Marseille našeg Igora Tudora i sve je brzo dogovoreno. Bailly stiže na jednogodišnju posudbu, a ako Marseille izbori Ligu prvaka sljedeće sezone, mora otkupiti njegov ugovor!

Realno, Bailly je iskusan stoper i sigurno će biti pojačanje ako ga zaobiđu ozljede. S druge strane, ovo je jako loša vijest za našu reprezentaciju jer je jasno da Duje Ćaleta Car u sljedećih sedam dana mora pronaći novi klub.

Očito je da na njega u Marseilleu više ne računaju, no pitanje je hoće li se u tako kratkom roku pronaći zainteresirani klub u kojem bi Ćaleta Car nastavio karijeru.