u svom filmu

Igor Štimac iskreno odgovorio na upit ima li ambicija voditi HNS i Hajduk

16.01.2019 u 09:45

Bionic
Reading

Bivši hrvatski nogometni izbornik, Igor Štimac, bio je gost Tončice Čeljuske u HTV-ovoj emisiji 'U svom filmu'

Legendarni igrač Hajduka, potom i trener koji je vodio splitske 'bile' do naslova hrvatskog prvaka, Igor Štimac, podjsetio se u emisji brojnih lijepih trenutaka u 2018. godini.

Naravno, s naglaskom na Luku Modrića, koji je zadivio nogometni svijet i srušio s trona Lionela Messija i Cristiana Ronalda.

Podsjetio se Štimac i svog ulaska u prvu momčad Hajduka, u koju je ulazio s Antom Mišom i aktualnim hrvatskim izborniko Zlatkom Dalićem.

Voditeljica emisije potom je upitala i Štimca, ima li ambicija uključiti se u trku za čeno mjesto u Hrvatskom nogometnom savezu.

'Ne volim raditi promotivno, za HNS sam uvijek tu i kada nisam tu, moje mišljenje se uvažava, HNS je moja obitelj, HNS je iznad svakog kluba. Kad god sam u Zagrebu, posjetim i HNS, razgovaram s Davorom (op.a. Šukerom). Uvijek želim pomoći obitelji, bilo kritikom ili na neki drugi način. Imam ambiciju povratka u HNS, ali ja sam uvijek tu i uvijek ću biti dio HNS-a'.

Naravno, kao bišem zaslužnom igraču Hajduka, ali i zbog svog negodovanja aktualnim načinom upravljanja splitskim klubom, zanimljivo je bilo čuti ima li ambcija pomoći 'bilima'.

'Ambiciju povratka u Hajduk nemam. Nakon što sam se sa bivšim suigračima vratio i novcem pomogao klubu, naučio sam puno u tih nekoliko godina i zbog tog iskustva se nikada ne bih vratio u Hajduk'.