RAT NE PRESTAJE

Ibro: Guardiola me podsjeća na Gandhija

15.11.2010 u 17:44

Bionic
Reading

Napadač Milana, Šveđanin bosanskohercegovačkih korijena Zlatan Ibrahimović, opet je riječima napao svog bivšeg trenera u Barceloni Pepea Guardiolu. Sada ga je nazvao filozofom i usporedio ga s ocem indijske neovisnosti Mahatmom Gandhijem

Iako je prošlo već gotovo pola godine od prestanka njihove suradnje, napadač Milana još uvijek se 'rado sjeti' bivšeg trenera u katalonskom divu, Barceloni, Josepa Guardiole.


'Svojim stilom oblačenja i načinom govora želi ostaviti dojam filozofa. Podsjeća me na Mahatmu Gandhija', rekao je švedski reprezentativac za TV10 usporedivši Guardiolu, prilično bizarno, s pokojnim indijskim vođom:

'Ljudi govore da je osvojio šest naslova u jednoj sezoni. Vjerujte, i ja bi ih osvojio da sam trenirao takvu momčad. Barcelona može igrati i bez trenera, a za mene je još uvijek najbolja ekipa na svijetu.'

Naravno, razlog takvim tonovima je Ibrahimovićev, očito neželjen, odlazak s Nou Campa, a koji mu ni danas nije jasan.

'Mislim da je to bilo isključivo iz osobnih razloga. Po kvaliteti me nije mogao izbaciti. Kada si vođa momčadi, malo je neprirodno da sa svima pričaš bez problema, a da jednog igrača ignoniraš', rekao je Ibrahimović.