BLACKBURN ŽELI SENIJADA

Ibričić postaje Kalinićev suigrač?

01.12.2009 u 19:05

Bionic
Reading

Kolonija igrača došlih iz hrvatske lige u Premiership uskoro bi se mogla povećati. Naime, prema nekim informacijama, najbolji Hajdukovi igrač Senijad Ibričić uskoro bi se mogao preseliti k Nikoli Kaliniću u Blackburn

Na Poljud je navodno stigla ponuda Blackburna koji bi želio vidjeti Senijada Ibričića u svojim redovima. Vijest da je Ibričić kandidat za momčad premierligaša Blackburna prenosi 24sata, a poziva se na izvor blizak čelnicima Hajduka.

Blackburn je nakon ljetošnjeg angažmana Nikole Kalinića zagrizao za još jednog Hajdukova reprezentativca, Senijada Ibričića. Ibričić je dobrim igrama u Hajduku i reprezentaciji Bosne i Hercegovine privukao interes brojnih europskih klubova, a menadžer Blackburna Allardyce vidio ga je dok je skautirao Nikolu Kalinića.

Ibričića s Hajdukom veže dugogodišnji ugovor i sigurno da ga se Hajduk neće tako lako odreći, no ako je vjerovati vijestima bliskima čelnicima splitskog kluba oni raspolažu Blackubrnovom ponudom od sedam milijuna eura.

Ibričića se već povezivalo s nekoliko europskih klubova o kojima se on nije želio izjašnjavati niti davati bilo kakve informacije dok ponude ne budu službene.

'Nemojte me nigdje seliti. Pustite me da s Hajdukom na miru dovršimo polusezonu', rekao je prije dva tjedna reprezentativac Bosne i Hercegovine.