MLADIĆ IMAO SREĆE

Ibrahimović opet briljirao pa uljepšao dan dječaku

22.03.2014 u 12:06

Bionic
Reading

Zlatan Ibrahimović i njegov PSG nezaustavljivo kroče prema novom naslovu francuskog prvaka, a švedski majstor se osim potezima s loptom istaknuo i lijepom gestom nakon završetka utakmice

PSG je gostovao kod Lorienta i rezultatom 1:0 upisao osmu pobjedu u nizu u svim natjecanjima. Na ljestvici svoga Championata imaju 11 bodova više (i utakmicu više) od drugoplasiranog Monaca i da su u Dinamu već bi si javno čestitali naslov prvaka.

Ibra ovaj put nije zabio, ali je nakon njegovog udarca Motta pospremio loptu u mrežu za novu pobjedu, a nakon dobro odrađenog posla krenuo je prema svlačionici.

Pet minuta analize Ibrine igre, a na 5.25 susret s navijačem


Tada je prema njemu dotrčao jedan mladi navijač (i poskliznuo se pa mu je umalo 'uklizao') na što veliki Šveđanin u prvi mah uopće nije reagirao. No kada ga je dječak zamolio za dres spremno ga je skinuo i poklonio mu ga. Ovaj od sreće nije izdržao pa je i poljubio svog idola, nakon čega je svaki otišao svojim putem. Ibra u nove pobjede, a navijač svom društvu kojemu će sada sigurno beskrajno prepričavati susret iz snova.