NA ŠETALIŠTU SLAVNIH

Ibrahimović: Ja sam živa legenda

09.09.2012 u 20:54

Bionic
Reading

Dolazak u rodni Malmö Ibra je iskoristio kako bi se zahvalio na velikoj počasti koja mu je ukazana uvrštenjem njegova imena u Šetalište slavnih u kojem su svoje mjesto našli sportski velikani

Kapetan švedske nogometne reprezentacije Zlatan Ibrahimović uvršten je u Šetališe slavnih u svom rodnom gradu Malmöu, a ta počast napadaču Paris Saint Germaina očito puno znači.

Ibrahimović je zajedno sa suigračima u Malmöu gdje će Švedska u utorak odigrati kvalifikacijski susret za plasman na SP u Brazilu protiv Kazahstana. Dolazak u rodni grad Ibra je iskoristio kako bi se zahvalio na velikoj počasti koja mu je ukazana uvrštenjem njegova imena u Šetalište slavnih u kojem su svoje mjesto našli sportski velikani.

'To je velika čast jer znači da sam nešto i postigao u svojoj karijeri. Inače se legendom postaje nakon smrti, ali ja sam zbog ovoga živa legenda', izjavio je Ibrahimović za France Football.

Lokalne novinare je zanimalo zašto se usteže od većeg slavlja prilikom postizanja pogodaka, aludirajući na kritike koje su upućene Cristianu Ronaldu nakon ogleda Reala i Granade.

'Vidim ja što vi činite, pokušavate me usporediti s nekim, ali mene ne možete usporediti s njim. Kada ja, kao poput Lillea, zabijem pogodak u 27. sekundi, još je 89. minuta za igru. Preferiram pokazati svoju radost na kraju utakmice jer se svašta može dogoditi prije kraja', poručio je kapetan Šveđana.