PSG U ŠOKU

Ibra teško ozlijeđen, a termin povratka na teren upitan

18.08.2014 u 17:36

Bionic
Reading

Nakon što je prošlog tjedna najavio da će se 2016. godine povući s nogometnih terena, a što će sasvim sigurno osiromašiti svjetski nogomet, Zlatan Ibrahimović navijačima PSG-a 'priuštio' je nove šokove

Doduše, ovog puta ne svojom krivnjom. U 14. minuti dvoboja protiv Bastije, koji je PSG na kraju i dobio sa 2:0, Ibrahimović je bio u jednom, mogli bismo čak reći, i bezazlenom duelu s El-Hadjijem Baom i nakon ukazane liječničke pomoći morao je s travnjaka. Kasnije su pretrage potvrdile da je Ibrahimović 'zaradio' vrlo neugodnu ozljedu, na području rebara.

'Ozljeda Ibrahimovića je kompleksna, čak možda i teža nego da je slomio rebro. Ozlijedio je mišić koji se teško liječi, jer do njega je nešto slabiji protok krvi, a samim time i teži oporavak. Nažalost, u ovom slučaju nećemo ništa moći ubrzati i sve bi moglo trajati dosta dugo', rekao je klupski liječnik, a prenosi Le Parisien. Pridodamo li tome da u Blancovoj momčadi nema ni ozlijeđenog Thiaga Silve, jasno je da će aktualni prvak u važnim utakmicama uvoda sezone imati dosta problema.

Ibrahimović je već na startu sezone postigao četiri gola, nakon što je bio dvostruki strijelac u Superkupu Francuske protiv Guingampa, (2:0), Ibra ja dva gola zabio i u prvom kolu protiv Reimsa (2:2).