stigli nalazi

Luka Modrić obavio je liječnički pregled, a Realov trener Carlo Ancelotti objasnio o kakvoj je ozljedi riječ i kada bi se hrvatski veznjak mogao vratiti na terene

21.08.2021 u 18:04

Bionic
Reading

španjolsko nogometno prvenstvo tek je krenulo, a u madridskom Realu primili su se za glavu. Naime, glavni morot Ancelottijeve momčadi, ali i hrvatske nogometne reprezentacije, Luka Modrić, u petak je napustio trening Kraljeva, pa se strahovalo koliko će dugo izbivati

Pred madridskim Realom u nedjelju je dvoboj s Levanteom, dok sljedećeg vikenda Kraljevi putuju na neugodno gostovanje, k Betisu u Sevillu.

A nakon tog okršaja, slijedi reprezentativna pauza, u kojoj Luku Modrića očekuju tri teške utakmice kvalifikacija za odlazak na SP u katar 2022. godine. Prvo protiv Rusije, potom protiv Slovačke a za kraj tog mini-ciklusa i okršaj protiv Slovenije.

No, u petak je iz Madrida stigla zabrinjavajuća vijest o ozljedi aduktora, zbog koje su se i trener Reala Carlo Ancelotti ali i hrvatski izbornik Zlatko Dalić primili za glavu.

Ipak, kako sada stvari stoje, stanje nije zabrinjavajuće, što je potvrdio i talijanski stručnjak na klupi Reala.

'Modrić je u petak na treningu osjetio mali problem. Nisam siguran hoće li igrati protiv Betisa, ali moguće je da hoće jer se ne radi o ozbiljnoj ozljedi', rekao je Ancelotti.

Naravno, ako i postoji dilema Realovih liječnika, treba li Modrić igrati ili ne, možda će s istim zahtjevom iz Reala otići prema Hrvatskom nogometnom savezu.

Jer, ako ga Real plaća, onda može i sugerirati treba li Modrić riskirati u dresu reprezentacije. No, Modrićev odgovor znamo - jer za njega je reprezentativni dres svetinja.