novi bod almErije

Iako iscrpljen od visoke temperature, Ante Ćorić i protiv Ovieda dobio najvažniju ulogu

02.11.2019 u 00:05

Bionic
Reading

Mladi hrvatski nogmetaš Ante Ćorić doživljava svoj nogometni preobražaj u španjolskom drugoligašu Almeriji, a što je najvažnije, povjerenje koje dobiva od trenera Pedra Emanuela puni ga samopouzdanjem

U dvoboju 14. kola španjolske Segunde division, Almeria je gostovala kod Ovieda i na tvrdom i neugodnom gostovanju uzela važan bod nakon remija 0:0.

Važan iz razloga što su konkurenti za mjesta koje vode (barem) u doigravanje za prvu ligu u petak ranije osvojili bodove. No, i s ovim jednim, Almeria je ostala na drugom mjestu iza Cadiza.

Mladi 22-godišnji hrvatski nogometaš, Ante Ćorić, opet je igrao od prve minute i bio kreator igre svoje momčadi, a trener ga je zamijenio u 66. Imao je Ćorić u tom periodu nekoliko preciznih dodavanja, ali propustio je i jednu veliku prigodu.

No, kada se zna da je cijeli četvrtak bio pod jakom temperaturom, onda je jasno da u petak nije mogao biti u top-izdanju.

Međutim, ono što je najvažnij jest da se Ćoriću vratio osmijeh na lice i da uživa u igri i igranju, a što očito i trener Pedro Emanuel primjećuje.