SUPERSPORT HNL

I to je moguće: Leko kažnjen, a vodit će Hajduk protiv Rijeke?

27.07.2023 u 10:34

Bionic
Reading

Trener Hajduka Ivan Leko je kažnjen zbog isključenja i incidenta koji je usijedio nakon toga na utakmici SuperSport Superkupa u kojoj je Dinamo na Maksimiru pobijedio Hajduk 1-0

Leko ne smije voditi momčad s klupe pet utakmica, no bez obzira na to, vodit će Bijele protiv Rijeke u drugom kolu SuperSport HNL-a na Poljudu (MAXSport 1, MAXtv, nedjelja, 21:05 sati), a zasigurno i dalje još neko vrijeme, javlja Dalmatinski portal.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Iako još ništa nije službeno, izgledno je da će se Hajduk žaliti na odluku, za što imaju osam dana od donošenja, a potom će se sagledati žalba, te možda i smanjiti kazna. Sve to zahtijeva protek vremena, a žalba odgađa izvršenje, te će Leko biti i dalje uz momčad još neko vrijeme, a protiv Rijeke sigurno, pojašnjava Dalmatinski portal.

U četiri dvoboja iz prošle sezone između Hajduka i Rijeke, obje momčadi upisale su po dvije pobjede, jednu na domaćem terenu i jednu u gostima. Posljednji susret odigran je u travnju na Rujevici i tada je Rijeka slavila s 2:0.

29. kolo SuperSport HNL-a, Rijeka - Hajduk 2:0 sažetak Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Glavni sudac utakmice je Patrik Kolarić iz Čakovca, pomagat će mu Marjan Tomas iz Osijeka i Vedran Đurak iz Sv. Ivana Zeline, a četvrti sudac je Mateo Erceg iz Benkovca. VAR suda je Ante Čuljak iz Zagreba, a asistent VAR suca Ivan Mihalj iz Velike Gorice.

Standings provided by Sofascore