'leti' na ljeto

I Perez je pobjesnio; Real se rješava zvijezde a uz to misli zaraditi i 100 milijuna eura

05.02.2019 u 06:39

Bionic
Reading

Španjolski nogometni reprezentativac i veznjak madridskog Reala, Isco, nezadovoljan je statusom kojeg ima u 'kraljevskom klubu', što zorno i pokazuje gdje god može

Francisco Román Alarcón Suárez, poznatiji kao Isco, ove sezone u dresu Reala dobiva tek 'mrvice'. Od 22 prvenstvene utakmice tek u njih pet krenuo je od prve minute, što znači da mu minuli staž od šest sezona u Realovom dresu baš i ne pomaže.

  • +8
La liga, Real Madrid - Sevilla Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U posljednjoj prvenstvenoj utakmici, protiv Alavesa, trener Solari dao mu je tek tri minute, što mu je bilo dovoljno da sudjeluje u trećem golu.

No, nakon utakmice, dok su njegovi suigrači pozdravljali navijače, on je brzo pojurio prema svlačionici.

Pri izlasku s terena, Realov tehnički delegat, Miguel Porlán Noguera, poznatiji kao Chendo, pružio je ruku Iscu, ali je ovaj samo prošao pored njega. To je izazvalo veliko ogorčenje u klubu, jer je Chendo Realova legenda, koja je u dresu 'kraljeva' igrala 21 godinu.

Prema pisanju španjolskih medija, sve to razljutilo je prvog čovjeka Reala, Florentina Pereza, koji je defintivno odlučio na ljeto riješiti se ovog plemenitog igrača.

Cijena se zna, a ona iznosi 100 milijuna eura i nebitno je tko će biti trener 'kraljeva' u novoj sezoni. Jer Isca, ako je vjerovati istim novinama, na Santaigo Bernabeuu neće biti.

A gdje bi mogao? Najveće zanimanje za španjolskog reprezentativca pokazali su Manchester City i Juventus.

Spominjao se i PSG, no Iscu se navodno u Francusku baš i ne ide.