cardiff, subota, 20.45 sati

I oni mogu odlučiti finale, ali u jednog su igrača uperili prstom!

02.06.2017 u 09:02

Bionic
Reading

Ove subote u Cardiffu (20.45 sati) igra se finale nogometne Lige prvaka a Real ima priliku postati prvi klub koji je obranio naslov. Međutim, nasuprot Zidaneove momčadi bit će jaki Juventus, za kojeg mnogi nogometni znalci kažu da je možda čak i kompaktinija momčad od 'kraljevske'

Uoči subotnjeg finala Lige prvaka u Cardiffu stoper Real Madrida Sergio Ramos istaknuo je da je igra Juventusa slična onoj Atletico Madrida. 

'Protiv Juventusa će biti teško, oni su slični Atleticu. Imaju odličnu ekipu i moramo biti oprezni', kazao je Ramos.

 On se osvrnuo i na svoje bivše suigrače iz Reala, koji sada nose dres Juventusa, Gonzala Higuaina i Samija Khediru:

'Higuaina dobro poznajem i ostali smo u kontaktu. U dobroj je formi i imao je odličnu sezonu. No, potrudit ću se da tako ne bude u finalu. Što se tiče Khedire, mnogi su mislili da je gotov, a sada je jedan od ključnih igrača Juvea'.

 Posebno je upozorio na Paula Dybalu: 'Vrlo je brz, dobro se kreće između linija i zabija puno golova'.

Desni branič Dani Alves (34) izjavio je da su u Juventusu opsjednuti pobjeđivanjem, objavili su u četvrtak talijanski mediji. 

'Kolektivni mentalitet je naša najveća snaga. Kad utakmica krene mi uvijek nađemo način da dođemo do pobjede. U Juventusu pobjeđivanje nije samo cilj, to je opsesija', kazao je Alves uoči subotnjeg finala Lige prvaka protiv Real Madrida.

Brazilski nogometaš prošlog je ljeta nakon osam godina u Barceloni napustio katalonsi klub, koji mu nije želio produžiti ugovor. Otišao je u Juventus i odlično se snašao u sistemu koji je postavio trener Massimiliano Allegri.

 Govoreći o svom suigraču Paulu Dybali, brazilski nogometaš ga je usporedio sa Leom Messijem:

'Život mi se čini kao krug, kud god krenem slijede me Argentinci, u Barci to je bio Messi, a sada u Juveu to je Dybala. Genijalci me svuda prate. Već na prvom treningu u Juveu vidio sam sličnost između Dybale i Messija. To nije bio samo veliki talent, već kombinacija talenta i želje da se osvoji svijet'.