BIRAJU IGRAČA MJESECA

I Nijemci su vidjeli ono što Čačić nije - da je Kramarić sjajan!

21.03.2016 u 22:13

Bionic
Reading

Iako ga je izbornik Čačić izostavio s popisa za ovotjedne prijateljske utakmice hrvatske nogometne reprezentacije protiv selekcija Izraela i Mađarske, na svu sreću to se u igri Andreja Kramarića nije osjetilo

Nakon što je u zimskom prijelaznom roku promijenio sredinu te iz Leicestera stigao u Hoffenheim, Andrej Kramarić podsjetio je na 'onog' Andreja iz dana provedenih u Rijeci, rastrčanog, raspucanog i efikasnog.

A to su očito shvatili i u Njemačkoj pa je nakon igara u klubu koji se bori za očuvanje prvoligaškog statusa, a za koji je u osam utakmica zabio četiri pogotka, od toga jedini u pobjedi protiv Wolfsburga, Andrej Kramarić stigao u poziciju da ga biraju za igrača mjeseca.

Istina, konkurencija je jaka, jer tu su još Claudio Pizarro, Andre Schürrle i Raffael, no i to će biti poticaj našem napadaču da nastavi s dobrim igrama, ali i uvjeri izbornika Čačića da mu je mjesto u nacionalnom sastavu.

Inače, Čačić je ovog tjedna okupio igrače na koje računa za Euro u Francuskoj, ali Kramarića nije znao. Obrazložio je to željom da igraču pomogne da se nametne u klubu. No sigurni smo da bi mu ovo okruženje u kojem uživa bilo kudikamo poticajnije.

Ali izbornik valjda zna...