DINAMOVCI NA UDARU

I Marijan Vlak dobio prijetnje smrću!

18.03.2009 u 14:28

Bionic
Reading

Nakon što su se potvrdile medijske špekulacije o prijetnjama smrću Tomi Šokoti, čini se da je na pomolu novo otkriće. Još uvijek nema službene potvrde, no postoji itekakva mogućnost da su prijetnje stigle i na adresu Marijana Vlaka. Donedavni trener Dinama zbog toga je završio u bolnici, a policija ispituje što se zapravo događa

Samo 24 sata trajala su nagađanja o točnosti medijskih tvrdnji o prijetnjama Tomi Šokoti, aktualnom igraču Dinama. Premda su baš svi, od policije do kluba i samog igrača, nijekali prijetnje, Šokota je ipak samoinicijativno otišao u policijsku postaju i prijavio prijetnje. Da to nije samo nevina dječja igra, potvrđuje još uvijek nepotvrđeno saznanje da su prijetnje istovremeno upućene i Marijanu Vlaku, donedavnom treneru Dinama, koji je smijenjen s kormila 'modrih' nakon poljudskog poraza od Hajduka (0:2).

'Mi upravo obavljamo razgovor s Marijanom Vlakom i ne mogu vam ništa više od toga reći. Čim dobijemo neka saznanja bit ćete obaviješteni', kazala nam je u kratkom telefonskom razgovoru Aleksandra Ljuba, glasnogovornica Policijske uprave zagrebačke.

S obzirom da je Vlak i inače imao zdravstvenih problema s tlakom i zbog toga je u prošlosti više puta zatražio liječničku intervenciju, nije ni čudno što je opet u bolnici. Prijetnje bilo kakve vrste, a kamoli smrću, posve su logičan razlog ne samo za zabrinutost, nego i za odlazak u bolnicu.