HAJDUK IM PRIVLAČAN

I Gudelj i Barcelona žele na Poljud

16.02.2011 u 21:24

Bionic
Reading

Nekadašnji igrač i trener Hajduka, danas izbornik reprezentacije U-17 Ivan Gudelj želio bi postati član uprave Hajduka, a predstavnici Barcelone dolaze na Poljud spasiti dogovor o prijateljskoj utakmici

Rođendansko slavlje je završilo i čelnici Hajduka vraćaju se redovitim obavezama. Jedna od njih je i organizacija ljetnog spektakla, prijateljske utakmice s 'renomiranom europskom momčadi'. U prvom planu je bila Barcelona, pa je dogovor umalo raskinut zbog neodgovarajućeg termina i nemogućnosti da Barcelona dođe na Poljud u najjačem sastavu. Onda su se Splićani okrenuli Realu, pa se ponovno javila Barcelona, čiji bi predstavnici navodno sljedećeg tjedna trebali doći na Poljud ne bi li pronašli zajednički jezik s Hajdukom te na koncu ipak odigrali prijateljsku utakmicu.

Još uvijek je aktualan i natječaj za tročlanu upravu Hajduka, a potencijalni kandidati imaju još desetak dana za prijave. Najnoviji među potencijalnim kandidatima je nekadašnji legendarni igrač Hajduka, kasnije trener i izbornik reprezentacije U-17 Ivan Gudelj, koji reflektira na jedno od tri mjesta u upravi Hajduka, ono vezano za stručni rad.