SVAŠTA

I dalje nevjerojatno bahat; evo što je sve poručio prvaku

02.05.2017 u 10:31

Bionic
Reading

Dan nakon što je Anthony Joshua porazio Vladimira Klička i uzeo titulu svjetskog prvaka teške kategorije (IBF, IBO, WBA), još jednom se oglasio bivši prvak, danas suspendirani Tyson Fury

Fury je prekinuo dugogodišnju vladavinu Klička prije gotovo dvije godine pobjedom jednoglasnom odlukom sudaca, a Joshua je u subotu spriječio povratak Ukrajinca na tron. Fury, koji je suspendiran te mu je oduzeta titula nakon skandala s kokainom, odmah je najavio svoj okršaj s Joshuom čim se vrati u ring. Tek se počeo vraćati u formu i pitanje je kada će biti spreman za povratak. No, Fury je uvjeren da može srušiti novog prvaka.

Joshua je porazio Klička tehničkim nokautom u jedanaestoj rundi pred 90 tisuća gledatelja na Wembleyju. Joshua je nakon pobjede protiv Klička pozvao Furyja na obračun, a bivši prvak je to odmah prihvatio.

'Bila je to odlična borba, vrlo zabavna. Navijao sam za Joshuu. Vrištao sam, čupao ono malo kose što mi je ostalo jer sam bio zabrinut da će nas koštati milijune. Joshua je pokazao da može pasti i vratiti se još jači', rekao je Fury, a prenosi Fight Site.

  • +3
Joshua nokautirao Vladimira Klička Izvor: Reuters / Autor: Andrew Couldridge

'Samo jedna borba sada zanima cijeli svijet – meč između mene i Joshue. Ja sam još uvijek broj jedan', poručio je Fury.

'Znam da nisam dugo boksao, kao ni Kličko prije ove borbe. Ali on ima 41 godinu, a ja 28. Meni ni ne treba zagrijavanje. Stilovi čine borb. Siguran sam da mogu pobijediti Joshuu i s jednom rukom zavezanom iza leđa. Ja sam i dalje broj jedan, to svi znaju', rekao je Fury.