ŽRTVA PEREZOVE POLITIKE

Huntelaar iz Reala odlazi u Stuttgart

09.07.2009 u 21:17

Bionic
Reading

Kako piše Marca, Klaas-Jan Huntelaar će od sljedeće sezone nositi dres Stuttgarta koji je sve dogovorio s madridskim Realom i ostalo je još samo da sredi detalje ugovora s nizozemskim reprezentativcem

Realova je svlačionica postala pretijesna, a predsjednik Florentino Perez najavio je prodaju desetak igrača. Prva velika žrtva nove politike 'kraljevskog kluba' je Klaas-Jan Huntelaar.

Nizozemac je u zimskom prijelaznom roku stigao iz Ajaxa u Real i nije zadovoljio ukus čelnika Reala koji su ga stavili na transfer listu. Nije bilo previše zainteresiranih, jer su Španjolci izvjesili cijenu od 20 milijuna eura da vrate uloženi novac, ali ipak se je javio Stuttgart. Nijemci su pristali platiti taj iznos i Huntelaar bi uskoro trebao postati novi član bundesligaša.

Još je samo ostalo da Stuttgart dogovori i osobne uvjete s nizozemskim napadačem koji je u Realu imao godišnju plaću od 3,8 milijuna eura. Španjolski mediji nagađaju da za Stuutgart novac ne bi trebao biti problem jer je za 30 milijuna eura prodao Marija Gomeza Bayernu.