LOVA NIJE PROBLEM

HTV ipak uspio osigurati izravni prijenos Hajduka!

27.07.2011 u 20:34

Bionic
Reading

HRT je nakon dugih i zahtjevnih pregovora uspio osigurati izravan prijenos utakmice Stoke City - Hajduk, i to preko jedne nezavisne produkcijske kuće iz Velike Britanije. Ta je vijest i službeno potvrđena HRT-u u srijedu navečer

Samo 24 sata uoči gostovanja Hajduka na Otoku, Hrvatska televizija oglasila se priopćenjem kako je ipak uspjela osigurati izravni prijenos utakmice protiv Stoke Citya. Ono što je do maloprije izgledalo nemogućim, ipak se, na zadovoljstvo navijača splitskih 'bilih', pokazalo ostvarivim!

'Intenzivni napori HRT-a da svojim gledateljima osigura prijenos utakmice trećeg pretkola Europske lige Stoke City Hajduk napokon su urodili plodom – utakmica će se prikazati u izravnom prijenosu u četvrtak u 20,45 na HTV 2. HRT je nakon dugih i zahtjevnih pregovora uspio osigurati izravan prijenos preko jedne nezavisne produkcijske kuće iz Velike Britanije. Ta je vijest i službeno potvrđena HRT-u u srijedu navečer. Rezultat je to napora HRT-a da Hajdukovim vjernim navijačima, ali i svim gledateljima omogući uživanje u susretu njihovog omiljenog kluba unatoč tome što su Stoke City i produkcijska kuća Kentaro, koja je distributer prava na prijenos utakmice najavili kako zbog slabog interesa na Otoku neće biti prijenosa. Iako su troškovi znatno viši HRT-u je na zadovoljstvo gledatelja u Hrvatskoj na prvom mjestu, stoga je omogućio prijenos susreta', stoji u priopćenju.