BRAVO!

Hrvatsko suđenje na utakmici najelitnijeg nogometnog klupskog natjecanja

16.05.2024 u 15:06

Bionic
Reading

Hrvatske sutkinje Ivana Martinčić i Sanja Rođak Karšić bit će dio ovosezonske finalne utakmice Lige prvakinja u kojoj se sastaju nogometašice Lyona i Barcelone, koje su braniteljice naslova.

Ivana Martinčić će biti četvrta sutkinja finalnog dvoboja koji se igra 25. svibnja u Bilbau, dok će Rođak Karšić biti pričuvna pomoćna sutkinja.

Hrvatski nogometni savez je od strane Europske nogometne organizacije (UEFA) zaprimio još pozitivnih vijesti pa će tako Ivona Pejić biti pomoćna sutkinja u finalnom susretu Europskog prvenstva nogometašica do 17 godina. Švedski Malmö je domaćin finalnog ogleda u kojem će igrati mlade nogometašice Španjolske i Engleske.

Uz to će hrvatski sudac Ante Čulina biti jedan od glavnih sudaca na nadolazećem Europskom prvenstvu nogometaša do 17 godina kojem je domaćin Cipar.

Na prvenstvu će nastupiti i Hrvatska U17 koja se nalazi u skupini B gdje će joj suparnici biti Danska U17, Austrija U17 i Wales U17. Prvenstvo počinje 20. svibnja, a mladi hrvatski nogometaši tog dana igraju utakmicu prvog kola protiv vršnjaka iz Austrije, od 19.30 sati.