NIŠTA NIJE SLUŽBENO

Hrvatski vaterpolski savez objavio kako do ulaznica za polufinale, a cirkus oko termina utakmice i dalje traje

30.06.2022 u 13:10

Bionic
Reading

Ukoliko je ono jutro na dan utakmice četvrtfinala bilo lijepo, s kišom koja je rashladila mađarski glavni grad, jutro poslije je još i ljepše. Jutro u kojem su se naše Barakude probudile kao polufinalisti Svjetskog prvenstva

U Budimpešti je sve više Hrvata, naših vaterpolskih dužnosnika, bivših reprezentativaca i trenera. Na utakmicu protiv Srbije doputovao je i Mladen Drnasin, predsjednik Hrvatskog vaterpolskog saveza, baš kao i Sandro Sukno, trener prvaka Europe, Pro Recca; pa Elvis Fatović, trener Barcelonete, piše Hrvatski vaterpolski savez.

Što se naše nacionalne momčadi tiče, već sa srijedom navečer su počele pripreme, detaljne i završne, za sraz sa Španjolcima koji su također u istom hotelu gdje i naši igrači. Ne smeta to nimalo. Uostalom, u istom su hotelu i Srbi, pa to nikako nije utjecalo na sjajnu izvedbu i pobjedu hrvatske reprezentacije.

Postoji i sve više upita iz domovine glede ulaznica. Ulaznice se kupuju preko online sustava eventim.hu. Činjenica je da su večernji termini uglavnom rasprodani još prije početka Svjetskog prvenstva, budući da su to termini u kojima je igrala Mađarska. Igrat će uostalom gotovo sigurno i sutra, iako u poretku od 5. do 8. mjesta, protiv Amerikanaca (21.00 sat).

  • +11
SP vaterpolo: Hrvatska - Srbija, 29.6.2022. Izvor: EPA / Autor: Tibor Illyes

Po pitanju satnice utakmica, zasad je vrlo vjerojatno da će Hrvatska polufinale sa Španjolskom igrati u petak, od 19.30 sati, iako još niti TV postaje nisu dobile službenu potvrdu satnice. Makar, mi bi dodali – najvažnije je da je Hrvatska u polufinalu!