kakav preokret

Hrvatski vaterpolski reprezentativac koji je prije dva tjedna tvrdio da prekida karijeru, vraća se u bazene i igrat će za beogradski Partizan!

14.10.2021 u 18:48

Bionic
Reading

Krajem rujna, Lovre Miloš iznenadio je sve. Jer ovaj 27-godišnjak, koji je prošle sezone bio član zagrebačke Mladosti, ali uoči početka nove nije imao kluba, nije ni trenirao, poslao je poruku 'Uzimam neodređeno dugu pauzu od vaterpola.'

'Kombinacija je to dosta faktora, i nisam donio odluku preko noći, ali na kraju sam donio odluku da mi je dosta vaterpola. U ovom trenutku imam neke druge prioritete. Glava mi već neko vrijeme nije bila u vaterpolu 100 posto. Bilo je ponuda ljetos, ali i Mladost se raspala, tako da sve to skupa nije baš išlo... I onda sam tako odlučio. Dosta je', rekao je krajem rujna za Sportske novosti 27- godišnji Miloš, koji je bio i član hrvatska vaterpolske reprezentacije.

Isti izvor ovog četvrtka donosi posve drugačiju, da ne kažemo izenađujuću informaciju. Jer Lovre Miloš prelazi u redove beogradskog Partizana, i to sam dva tjedna nakon objave o prekidu karijere.

'Istina, idem u Beograd u ponedjeljak, dogovorio sam se. Međutim, nisam još potpisao ugovor. Zato bi najradije da se možda pričeka do ponedjeljka', potvrdio je za SN Lovre Miloš i riješio sve nedomunice oko istinitosti ove informacije.

Cijeli članak pročitajte OVDJE.