OVO NIJE NORMALNO

Hrvatski talenti imaju kapetana iz pakla; cijela Italija priča o divljaku

25.11.2016 u 12:38

Bionic
Reading

Nevjerojatna vijest dolazi iz Serie A. Kapetan Udinesea Danilo Larangeira (32) na treningu je ozlijedio trojicu suigrača, a klub je najavio istragu

Kontroverzni brazilski branič u prošlosti je imao problema sa zakonom, bio je optužen za rasizam i sukobio se s drugim igračima. U Udineseu je od 2011., a bez obzira na to što je stariji i iskusniji, nije postao ništa mudriji.

Na treningu je bio vidno nervozan i agresivan te je svojim startovima ozlijedio Iračanina Alija Adnana (22), Venecuelanca Adalberta Penaranda (19) te Talijana Francesca Lodija kojima prijete dulje stanke. Možda bi broj stradalih bio i veći da trener Gigi Del Neri nije prekinuo trening.

Neshvatljivo je njegovo ponašanje posebno zato što je on kapetan momčadi. Ako je i želio prednjačiti na treningu po motiviranosti, debelo je pretjerao i sada ga očekuje istraga kluba te bi lako mogao ostati bez kapetanske vrpce.

U Udineseu igraju i hrvatski talenti Stipe Perica (21) i Andrija Balić (19), no srećom oni su izbjegli bijes kapetana iz pakla.