sve se zna

Hrvatski reprezentativac otkrio gdje će nastaviti karijeru: Ivan Rakitić odlazi iz Barcelone, a poznato je i gdje

19.02.2020 u 06:23

Bionic
Reading

Ivan Rakitić idućeg ljeta dolazi u Juventus, a to je, barem prema talijanskim medijima, potvrdio u nedavnom intervjuu za Bleacher Report

Juventus ne odustaje od Ivana Rakitića. Jedina prepreka u njegovom dovođenju je navodno bio Emre Can koji je zauzimao mjesto u momčadi i skupo koštao Juventus koji je njegovim odlaskom u Borussiju Dortmund dobio 25 milijuna eura. Kako je taj dio riješen i novac je zarađen, talijanski prvak može krenuti u kupovinu.

Točnije, krenut će po Ivana Rakitića koji će u ožujku napuniti 32 godine. Raketa je već neko vrijeme povezivan s Juventusom, a cijela priča se intenzivirala ove sezone kada je pao u drugi plan u Barceloni dolaskom Frenkieja de Jonga. Kako je sezona odmicala, tako je i hrvatski veznjak dobivao sve veću minutažu, ali talijanski mediji i dalje tvrde da na ljeto odlazi iz kluba i to baš u Juventus.

'Naravno, volio bih igrati s Cristianom Ronaldom. On je jedan od najboljih igrača u povijesti nogometa. Stvarno ga je gušt gledati i svi vide kakav posao radi u Juventusu', komentirao je Rakitić u razgovoru za Bleacher Report, a talijanski mediji iz toga iščitali kako dolazi u Juventus.

Rakitić je ove sezone u 27 utakmica upisao tri asistencije, a nastavi li se loša atmosfera u Barceloni o kojoj se priča posljednjih dana, ne bi čudilo da stvarno promijeni klub. Katalonci su mu već dali do znanja da ja za njih lako zamjenjiv, dok bi u Juventusu bio jedan od ključnih igrača.