okršaj u subotu

[VIDEO] Hrvatski boksač na vaganju dobio šamar, pa protivniku poručio: Ovime si sebi kupio ulaznicu za intezivnu njegu

06.08.2021 u 19:28

Bionic
Reading

Ove subote hrvatski boksač Alen Babićem (7-0) po osmi put u preofesionalnoj karijeri ulazi u ring. Suparnik mu je 28 kilograma teži Britanac Mike Bennet (7-1).

U Brentwoodu, u sjedištu najveće britanske britanske boksačke organizacije, Alen Babića 'Savage' boksat će protiv Marka Bennetta (7-1), britanskog boksača koji je odlučio ne dozvoliti da Savage dođe u prvi plan.

Prije svega u ringu, ali niti izvan njega, tako da smo dobili poprilično aktivnu promociju borbe, posebno tijekom ovog tjedna. kako piše Fightsite.hr, sve je kulminiralo ovog petka na službenom vaganju.

Nakon što je Bennetu vaga pokazala 123.5 kilograma, a Babiću 95, odnosno čak 28 kilograma manje, boksači su pristupili sučeljavanju. Tijekom istog, Bennett je prvo uhvatio Babića za masku, nakon čega je hrvatski teškaš svog protivnika potapšao po obrazu. Uslijedio je šamar britanskog boksa, koji je Babića uhvatio podosta nespremnog. Ipak, spremni su bili ljudi iz osiguranja koji su spriječili instantno razljućenog Savagea da krene u okršaj.

'Količina kažnjavanja koju će ovaj čovjek primiti bit će zaprepašćujuća. I neću stati sve dok se on bude u stanju micati. S ovim šamarom sebi si kupio ulaznicu za intezivnu njegu', najavio je Babić.